Search This Blog

22 June, 2010

after my final~


After aku abih ppr networking on 17 june aku p TS dengan kwn2 aku..ni mmg plan yang tak disangka2kan... aku p dgn kwn aku n kwn aku punya kwn! HAHA!! ena,keah,fatin,pijoi n hazwan. aku tak rapat dgn mamat2 ni tp nak buat mcm mana..dah kawan aku punya kawan! HAHA!! Kang diorg tak p keah n ena sunyi lak..HEEE!!!!!!! Aku suka sangat tgk diorg. nmpak keserasian..tp tu la..nak buat mcm mana..hati tak boleh dipaksa! kitorg lepak sana sampai maghrib sbb fatin nak cari kasut..pusing satu TS last2 jumpa..dlm hati naluri aku berkata "sama je kasut baru dgn yg die pakai" ..HAHA! aku ni pompuan tak de taste..so aku senyap la..! ni la antara gambar2 kitorg!!=)



keah + ena



before main game=)



keah muke hepi (konon)



miza yg pelahap..=)



muke bahagia je kan??! HAHA!



Dah jadi sengal bile naik macam2 sangat!



Pijoi n hazwan yg GELABAH! haha...




keah+ena+miza




Post a Comment