Search This Blog

03 June, 2010

benda paling pompuan (aku) tak suka!

hurm..ni nasihat utk laki2 diluar sana yang baru nak tackle pompuan..! haha! aku ni KONON nak jd dr cinta la kot! haha!


Pompuan paling tak suka laki yang sangat2 pengotor! so..tolong la bersiap kemas bile nak jumpa. Walaupon baju tuh dr petaling street punya ke, perfume murah ke...yang penting rambut! mesti stylo!!! HAHA!

Napa laki suke ckp pompuan ni mata duitan?!WTH!!!?? eh..ce tgk dlm dompet pompuan tuh..tebal je walaupon duit seringgit..haha! Para2 laki...tolong la jangan bayar utk semua barang2 gf anda beli atau mkanan..tau la anda kaya dgn duit mak bapak anda..tapi ini bg pompuan tuh dr tak mata duitan dah jd gile shopping! so..stop k..simpan duit anda utk kawin..haha!

Ini kena ikot pompuan la..bagi aku..bile laki tgh drive n tetba ada kete/moto lalu n den laki akan pasti mencarut n salahkan kete/moto tuh... pas tuh kalo drive mesti akan cakap.."patot la..pompuan bawak" tolong la kesian pompuan kat sebelah anda tuh..die pon kaum hawa(kalo korg kuar dgn pompuan)

Jangan sembang politik depan pompuan..hurm..mcm stgh org suka simpan pihak mana yang diorg pangkah..tapi...tolonglah..stop...laki bila sembang politik mmg suara dah naik abis la..Oh yea..pompuan tak suka bila anda bersembang mcm nak satu bangunan tu dgr. korg2 sudah la..

Tolong jangan gelak sampai semua org pandang korg..korg tuh laki..gelak korg sangat2 kuat! malu weh..pompuan yang kat seblah korg akan buat2 tak kenal korg.. so..just control...

bila pompuan tuh tgh majuk plz plz plz cepat pujuk...pompuan tak mcm laki yang need time to cool down..lagi korg biarkan lagi tuh gunung berapi dlm hati pompuan..pujuk cepat2..walaupon bukan salah laki..just ckp je tuh salah korg..ego mmg kena rendah. selagi ego anda tggi selagi tuh masalah tak kan selesai~

aku pon tak taw napa aku wat list ni..HAHA! saja..utk tatapan korg~ kalau korg agree..ok la..kalo korg rasa ntah pape senyap je!

Post a Comment