Search This Blog

29 July, 2010

get out from my class!!!




Today aku sangat frust ok...

Aku tido tak cukup semata-mata nak habis assignment yg mdm baru bagi.. Group member aku yang lain tak dapat nak turn up bile buat discussion..last2 tinggal aku dgn sorg foreigner lah yang menelaah and bertungkus lumus.

Aku p Achik Print sbb aku nak print some slides. For sure la kan ada virus. So aku pon ignore je la.. p dekat lab aku edit some point yang terabur. Aku dah naik kelas kat level 4... aku tergerak hati nak cari pendrive...rupe2 nye kat Lab..dgn memakai baju kurung. aku pon lari la ala2 100meter.. dah la aku siap lawa2 dah coz nak present. Abih peluh aku ni ha! Thank God ada lagi!! nasib baik insan2 kat Econs baik hati..may b pendrive aku mmg org tak mo pon! kah3!

Tym nak letak slide aku kat computer. Tetiba ada keluar WARNING! ada some document ada virus.aku Ok je lah kan coz aku ni mmg buta IT.. WAH! bila nak buka teros hilang! PANAS nye hati aku!

Mdm aku dtg! dgn ala2 Mafia nye... haih~ aku pulak buat muka cuak..tetiba aku tak leh berlakon lak! haih~ Mdm tanya napa.. Aku ckp la sorg group member tak datang lagi. N slide kat die. Jujur kan aku??! Mdm dgn selumber nye kunci pintu! aku dah nampak dah seorg member aku kat luar kelas tuh.. Die just lambat seminit je.. Terus Mdm ckp. Sapa yang tak ready plz get out from my class.. This is an elective subject. U can drop anytime u want. Aduh... aku dgn selamba badak aku wat bodo la..KAH3...group lain semua dah kuar tinggal aku sorg coz aku mmg nak kat kelas tuh! haih~ Mdm dtg kat depan aku ckp cant u understand the meaning of get out?? aku pon bangun wat muke muncung(itik) aku kuar kelas..penat je aku siap lawa2 nak present..! =/

ni la pengalaman pertama aku..haih~
Post a Comment