Search This Blog

23 August, 2010

tak ada moral ka??

last sunday aku pegi shopping dgn mak aku. baju raya aku dah siap. tp mak aku nak amik baju raya aku sbb cantik. so terpaksa lah mengalah.. permintaan mak kena ikot=) (hahaha).. kitorg cari kat PKNS shah alam..jauh kan??tp situ baju cantik2 n murah..

dah lama tak shopping tym puasa+nak dekat raya. aku pon dgn kesabaran cari la parking. pusing bapa round baru jumpa..aku ni pemandu berhemah sbb bagi signal nak masuk parking. tetba ada satu makhluk Allah yang ntah pape teros masuk parking after kete tu dah kuar.. mmg mencarut habis2an! pahala aku tym tuh mmg dah jadi -ve dah kot! aku hon dengan lama n tggu makhluk Allah tuh keluar kete. Utk pengetahuan korg.. Makhluk tuh around 30++ yg dah ada anak ok! anak die ada dlm kete tuh dgn senggih. Mcm ni ke bapak nak tunjuk sikap kat anak?? No wonder la byk remaja akhlak tak betol.sbb MAK BAPAK tak RETI nak ajar! pas tuh salah kan anak sbb tak nak dgr ckp? well..bila marah aku mencurah mmg semua benda aku nak curah! berbalik pada cete.. mak aku marah aku sbb sikap kurang ajar aku..mak aku tepis tangan aku sbb aku hon n soh jalan je..mungkin bkn rezeki kitorg..

aku pon balik ke rumah dgn tgn kosong.. mak aku terpaksa mengalah utk pakai baju kurung yg dah tersedia n aku pakai baju kurung yg "lawa" bak kata mak aku.. may b tuh la kot rezeki aku? baju aku yg lawa? HAHAHA!
Post a Comment