Search This Blog

18 August, 2010

zaman matrix

tak taw napa aku tetiba nak flash back zaman matrix. actually aku bkn nak sgt masuk UIA ni..tmbah2 ada pulak nma islam tuh. Aku nak UITM..tp tak dpt.rezeki aku kat UIA nak wat cam ne.mak aku yg paksa aku masuk UIA.dgn hati laro masuk je la..haha..
aku igt lagi rumate2 lama aku.. mira.rina ngan aiya..mana ntah diorg..haha...mira je aku jumpa.yg lain hampeh coz department kitorg jauh2..tp aku ada satu gmbar aku kat PJ nak kongsi dgn korg semua.. gambar ni aku amik after aku abis exam utk 1st year 1st sem kat situ..




2nd sem kat matrix dah kena humban kat tanah gersang kat nilai..YA ALLAH... napa kami dicampakkan kat sini? haih~ tym tuh aku 1st batch kat nilai.so nilai mmg tak maju lansung! sies tak de pape..harapkan giant je ada. Nasib baik dulu aku ada kawan yang ada kete.leh la aku langkah panjang sikit.HAHA.. Tym tuh aku dah makin rapat dgn geng2 aku Hawa,Yana, ngan Huda.. dlm makin lama group aku makin bertambah..haha..tp tuh cete kat gombak lak yea!
last sem aku kat nilai aku dpt rumate yang sgt happening.. walaupon ada suka duka antara aku dgn rumate2 aku.tp aku still rindu n syg diorg. Aku tak dpt lupa aku suka marah2 sbb lampu, aku hempas papan iron dgn gado dgn ex aku sampai basah buku Faiza sbb aku cmpak botol air. Sian sapa yg penah rumate dgn aku. sori..HAHA! Yang aku suka bilik A-3-2 ni sbb bilik kitorg dapat bilik tercantik n menang utk overall games yang blok A buat.. Hehe.. Ni antara gambar2 yang aku suka tym kat nilai... rindu tym tuh!


Tijah
(budak katil bawah)

Rumate lama aku

Diha n me=) miss her!

Belakang bagunan "berhantu"

fyra
(gardenia trip)


posing ala2 ANTM

belakang tuh la masjid tempat kumpul kitorg(sian tol)



Post a Comment