Search This Blog

25 September, 2010

gedik ke aku?

fyra..entry ini bkn psl ko..sila jgn perasan!!!HAHA!

aku nak tanya korg secara jujur la..apa itu gedik sebenarnya?? mcm mana korg judge gedik tuh? Aku tak taw la..ni pada mata kasar aku la kan.. gedik tuh ada 2jenis..

1-gedik buat2
2-gedik semulajadi

bg yg tak taw gedik semulahjadi tuh korg tgk je la cete pisau cukur..tuh mmg ori punya gedik.. tapi kan..napa selalu pompuan je dpt tittle tuh? napa laki tak? adakah sbb mereka kaum adam yg org tua2 kata "laki buat apa semua manis"

aku ni kategori mana ha?!meh aku list down apa ada dlm diri aku sbnarnya..

1-aku suka sengih
2-aku gelak kuat tp bertempat
3-aku suka bersin kuat
4-dgn org tak knal aku akan senyap sepi
5-aku tak peramah yg disangka(yeke?)
6-aku byk kwn pompuan dr laki
7-aku suka lepak kat umah dr buang masa kat tmpat lain
8-aku suka tido
9-dlm kelas aku akan jd student terbaik sbb aku senyap
10-aku tak taw napa aku nak buat list utk aku sendiri

so??aku gedik ke? Kalau la aku ni minah gedik.tolong bagitaw aku..aku nak berubah..umor aku makin meningkat(aku mmg tak perasan sgt). kena la jaga tatasusila aku..HAHA!(tak leh blah ayat aku).

ps:kesayangan aku ckp aku tak gedik..tp may b sbb die nak jaga hati aku..

apa kata anda??




aku pening dgn diri aku sendiri!
Post a Comment