Search This Blog

03 September, 2010

mimpi kah aku?

bulan pose ni aku memang suka mimpi ngarot2! dr start pose sampai ari ni dah 3 kali mimpi kena belit dengan ular. org kata kalo ada ular dtg dalam mimpi tanda ada org nak masuk minang..tuh org tua2 cakap..aku tak kisah dah hal tuh..
sbb aku dah mmg ada org masok minang dah!


MySpace

tapi mimpi yang tak best pon ada...aku kekadang bila bangun tido tuh rasa mcm betol je mimpi tuh.. kadang2 aku peluh sbb dalam mimpi tuh aku lari dr some1.. aku suka mimpi ada org nak bunuh aku..

takot?hurm..jangan cakap la..aku lagi takot...dah 3 kali gak aku mimpi benda yang sama.. aku pegi shopping dgn mak aku.tym aku p toilet ada laki masuk toilet tuh n tutup kepala aku n letak aku dalam apa ntah sbb kepala aku dah kena tutup kan? n tetiba aku ada kat rumah atas bukit.aku tak pasti kat mana semestinya.. mimpi ni tak sama..tapi mesti melibatkan seorang lelaki nak tangkap aku..

MySpace

1st time mimpi aku lari dr laki tuh. n bila aku bangun aku berpeluh..tgk kipas kuat je aku pasang.

2nd time mimpi aku belasah laki tuh dgn kasut tumit aku..n laki tuh pengsan.aku tersedar sbb aku terjatuh dalam sungai..n bila aku bangun aku dalam keadaan ngigau mcm nak selamatkan diri.

3rd time..aku takot nak cete... aku terjaga bila laki tuh nak bunuh aku..aku ingat lagi die pegang pisau yg potong daging.

MySpace

aku kenal ke laki tuh?lansung tak sbb laki tuh sangat gelap image die..tp yg aku taw laki tuh badan besar sbb tuh die larat nak angkat aku..

aku sies takot gak..ni 1st tym cete..tak de sapa taw lagi sbb bg aku ni hanya mimpi...

aku pas ni nak balik raya...may b ni last entry aku...aku update after dtg uia balik..so bloggers sila la doa keselamatan aku.. aku takot benda yang aku mimpi ni betol..tapi aku harap tak sbb mimpi hanya permainan tidur..

so aku nak ucap selamat hari raya n mintak maaf kalau aku tersilap or terkasar bahasa pada sapa2..

MySpace


Post a Comment