Search This Blog

22 September, 2010

napa byk dengki dgn kami??

owh well..aku mmg lama gile tak update blog..dah la entry last aku mcm agak scary kan??gagagaga! ok..pe yg aku wat sampai tak sempat nk update blog? laptop aku tgh format..nk on9 uia punya pon tak insatll lagi..ni pon curik broadband bdk gedik tuh! hehe..oh yea..napa dgn tajuk diatas tuh?? kami itu sapa?? hahaha..pandai2 la teka..yg korg kena taw kami tuh msti ada aku la kan!

baru2 nih aku ada p trip under uia..sies sangat seronok gile..t aku letak gmbar.. yg paling seronok sebab ada geng 3G(Gadis Gile Glamour)Mmg geng kitorg selalu kena tegor sbb kitorg terlampau bising..may b sbb datang tempat org la kan? tp maslahnya kitorg bising pon dgn geng2 uia jugak..mcm tak taw kitorg mmg mcm nih? aku mmg cukup hangin la kalau nak tegor tp dgn publicnya.

so..after that mmg kami senyap je la dlm bas..tak sebising before pegi. Owh yea..aku nak marah sikit kat committee..napa yg buat keje aku tgk bapa kerat org je? napa yg head2 tuh aku nmpak goyang kaki je? napa? why? adakah sbb kau berkuasa? adakah sbb kau rasa kau hebat? tell me??!!itulah cth yg sungguh tak bagus!!!aku sakit hati sbb hanya bg arahan tp tak reti nak tolong? mengharapkan pompuan ke yang angkat2 meja tuh? hello? kata laki? tunjuk la kelakian anda! pas tuh mmg kami dh malas nak buat keje.walaupon kitorg tetap tolong sikit gak..

yang aku hangin lagi..napa perlu nak kutuk2 nak benci2 kitorg?hina sangat yeh kami? fine la..pas ni nak exam study la ko sorg2.tak yah nak buat study group ke apa ke.. walaupon aku tak join study group tuh...bg aku.cukup la kawan aku dipermainkan..korg nak korg puji2 diorg..korg benci..korg pinggirkan kan diorg.. aku tak terasa sangat sbb aku tak rapat dgn mereka...

sekian...
Post a Comment