Search This Blog

30 October, 2010

cerita student UIA

Kes 1





cerita ni berlaku pada seorg kawan aku.biasa lah..kawan2 aku ni mmg artis kalo kat UIA tuh..sbb apa?bkn glamour pn!hahaha!tp sbb diorg ni kepoh+bising+happening! so?adakah itu satu kesalahan??ok..fine..die ni membawa imej "bertudung labuh"..so?kalau ktorg nak gelak n kepoh..kena buka tudung kah? kena pakai mini skrit smua mcm tuh?eh..tolong sikit!kitorg tak penah nak nyampuk hal engkau k! yg ENGKAU nak nyibok hidup kitorg asl??? DAH la KORG semua suke menyendeng kat die.sbb kan otak die yang bijak tuh korg sanggup mintak tolong kat die? pas tuh belakang pot pet pot pet!??! WTF!!!

lagi satu nak ckp..aku serious tak penah pon sekelas dgn mamat ni..suke suki nak mengata aku gak disbbkan aku kawan dgn member aku ni..

FYI yeah..walaupon aku penah ada fight dgn diorg..diorg ni TETAP kawan aku OK!!!aku akan jaga diorg mcm kakak aku sndiri. KO bg die kawan aku nagis lagi.ko tgk mulut ko n mulut yang suka bawak cete tuh. aku peduli apa ko tu JANTAN ke POMPUAN ke.ada aku kisah? aku lempang tak pasal2.ko jangan bg darah aku naik.dah lama aku tak lempang2 manusia yang tak reti bahasa. ni bkn post entry 1st ckp psl bnda ni ok!

kes2



ni pasal rumate aku..korg p la entry die tuh..die dah cete dr a sampai z dah..tapi aku geram kat sni sbb korg buat perangai TAIK kat die k!layan die mcm die tuh patung. serious la weh..aku tak paham dgn korg!! harap muke je INNOCENT! tapi mulut BAU mcm longkang! aku tak kan senyum dah kat korg sbb aku taw semua org yang ko kenal pon ko nak kutuk! sekali2 dgn aku lah kan??!!!

BTW..org yang ko tak kenal n ko hanya dgr cete psl die pon ko dah boleh bawak mulut.ni kan org yang dah rapat dgn ko.buat baik dgn ko.mesti kat belakang ko kena kaw2 ar weh!sekali lagi nama aku ko sebut. nama ko akan busuk. aku taw ko mmg suka baca blog org..so BACA la ko puas2..

AKU HARAP KORG MMG TERASA SBB AKU DAH TAK TAHAN DGN MANUSIA SUKA BAWAK MULUT. MANUSIA YANG SUKA BUAT BAIK. MANUSIA YANG TAK RETI NAK BALAS BUDI.. Aku sangat BENCI korg.

sekian entry aku kali ini penuh dgn dendam yang membara!
Post a Comment