Search This Blog

05 November, 2010

exam mood


apa point gmbar nih??tak nmpak aku pakai spec tuh!aku konon tgh study tuh!tolong ignore bibir aku tuh.ntah pape je.

haha..actually aku tgh exam.tp napa bau nak post entry psl nih??!sbb exam aku lembab gile! aku yg 1st start exam sbb decentralized exam..n aku plg lambat 15nov..aku plg tak suka sbb study tepi tingkap n mesti nmpak bdk2 balik bwk beg tarik..hish..benci nye!!hahaha!tp apa2 pon aku tak kisah!aku suke UIA yg mcm best sgt nih!haha..

BTW aku kena saman..sbb ada hamster!ala..lek la principle!hamster je pon!kalo aku bela naga takpe la jugak ko nak saman..aku tak taw nk letak mana hamster nih..kang bagi mak aku bela tak makan hamster aku nih.bg mak aku. hamster itu tikus jugak ok. hish..last2 terpaksa la aku bawak balik kat asrama aku..dah la kena RM50!saman je keje UIA ni..ce la bg aku RM50 tu ke..kan skarang nak abis sem.mana ada duit!hish!

kampung aku banjir!!!wa..sedey kot..thn ni paling terok punya..yg last terok tym 2005.. air mmg laju tak terkata.n kesian diorg sana sbb TNB putus kan bekalan elektrik.. so diorg bermalam dgn lilin..aku kesian kat bdk2 SPM kat sana..msti stress kan!?hish..sabar la yea org2 kampung aku...kang aku tolong cuci umah..huhu...sayang ku pada kampung ku...=)


kampung aku still old skool..tuh yang aku suke n bangga2 kan lagi..hahaha! ni gambar raya thn lepas yea...hiraukan badan yang besar itu..haha!
Post a Comment