Search This Blog

11 November, 2010

hati ku kini gembira!!

napa aku hepi??asal weh?!asal??!!!hahaha..hmm..meh nak bagitaw..sebenarnya hati aku sudah berbunga-bunga! napa? sbb hatiku telah dimiliki oleh seorg lelaki ini..tu je point aku nak cakap.. kat side bars aku dah ada gambar die dah..napa aku tak kecoh ngat?! selalu aku ni minah kepoh kan.bgtaw satu UIA aku dah kapel..haha! nak djadikan cete BF aku nih jenis senyap..so aku kena ikut die lah...hahaha!

aku sangat senang hati sbb die menerima BAIK BURUK aku...aku ni bkn la perfect mana pon.. kitorg baru lagi..sbb tu gambar takde.kalau tak dah lama terpampang gambar ktorg k!hahaha!
k la! tu je nak bgtaw~=)

Post a Comment