Search This Blog

25 November, 2010

nak kawan dengan aku?

kegedikkan terserlah!

dah tak larat senyum dah!

korg nih nak g dinner ke jalan2??!

BYE!!!!!!!!!


sies weh.bile au tengok balik semua gambar2 aku nih.aku rasa macam nak patah balik masa n ckp kat diri aku.tolong jangan buat mcm nih. aku rasa malu..hahahaha! ntah la..korg tgk la gmbar gedik aku tuh. ni semua angkara sepupu aku dik myn punya pasal nih! die yang soh aku beli benda alah tuh! hish... budget org tak kenal la kan..tetiba nampak syakila (net) bdk uia.. nasib baik time tuh aku tak pakai topeng berbagai.HAHA! tapi pape pon..malam tuh sangat best! walaupon tuh dah kali ke bapa aku g I city..tapi aku seronok sbb pegi dgn spupu aku yang sgt happening+supporting! hehe..

nota kaki kanan: aku rasa aku dah jadi minah gedik sbb semua org tgk kitorg pakai topeng..(tapi aku pakai sekejap je!!)

nota kaki kiri: sangat hepi sbb nak pegi bkt tinggi hari nih!
Post a Comment