Search This Blog

16 December, 2010

akan ku ukir namamu di atas gunung kinabalu

gambar ini telah dirakam pada tahun 2008


hellowwwwwww...opss..assalammualikum..sopan sikit yer..after dis nurul dah buzy nak mengupdatekan diri dekat blog(ada org kesah kalo aku update pon?)napa?! bukan sebab nak study..hahaha!budget nurul nih skema ngat ke!?baru start kelas nak menghadap buku.buku pon takde lagi!

minggu depan nurul akan ke sabah utk mendaki gunung kinabalu.yelah.gunung kinabalu kat ne lagi kan?!hahaha!so the whole week nurul takde.actually 2hari je nak daki gunung tuh.tapi nak pack barang lagi,nak beli barang2 lagi.dah lah nurul tak penah naik gunung before this.tapi gunung jerai penah lah~(naik kete je pon)

so..please doakan nurul yea!!!semoga selamat pegi dan balik.takot ada injured plak..so..see u next week!!!!
Post a Comment