Search This Blog

12 December, 2010

gua tempurung

pada cuti yang lalu, family belah ayah aku buat satu program iaitu pegi ke gua tempurung. gua tempurung terletak di perak. haha!skema lak! serious best gilo g tempat nih.naik satu bas. bayangkan la semua satu kepala yang jenis riuh rendah dlm bas tuh! hahaha! tapi aku tak mo letak sbb byk gambar snap org dok tido.hish. tak suke la gmbar tido2 nih!hahaha!

tiba di perak kol 10am. semua org masuk tempat nih. mmg cuak la sbb tym brifing tuh byk ngat rules n regulations.

tym diorg briefing aku ngan mak aku main torchlight yang baru dibeli. =)

sebelum buat aktiviti adventure mesti kena wat warming up kan? baru UP sikit!

muke cuak je..macam masuk umah antu lak!haha! btw budak2 pon boleh masuk.macam dah sekolah rendah macam tu lah.

korg tgk gambar nih mcm apa? aku tgk mcm tgh nak seludup PATI je..sebab gelap. owh yeah.. kena menaiki tangga setinggi 16 tingkat. tak rasa penat pon.so dun worry~

mari ramai2 memuji kebesaran Allah.tak sangka aku dalam gua nih ada batu mcm2 bentuk.

baru nak adventure sikit! nak gelongsor2 lak.haha..sies sangat takot sbb licin!!!!

tak nak komen banyak2 gambar nih.yang aku taw aku sangat sewel.

sepupu tak tercinta.

banyak org ukir2 nama diorg n ada spupu aku ukir nama gf die.budget sweet lah?! kat belakang ada sungai kecik yang mana nanti kitorg akan turun ikot lubang.

inilah lubang yang aku cakap.hahaha!aku paling tak suke!sbb aku ada fobia pada tempat sempit yang berair.dalam tuh aku agak mcm nak nagis tapi aku control macho ha babe!

gambar family part 1

gambar family part 2

overall sangat best!aku bercadang nak sangat bawak member2 aku g tempat mcm nih.ni tak!asyik wayang je memanjang!!!!k la!aku chows dulu!!heeee=)nyte2 bloggers sekalian!
Post a Comment