Search This Blog

01 January, 2011

tertidur tu salahkah?

gambar dicaptured tym matrix.

assalammualaikum...

pada tahun baru nih nurul ada satu persoalan utk kamu semua...
tertidur tu salahkah???

darjah 2.[year:1997,location, sekolah agama likas,Sabah]

biasalah tym budak2 mmg nurul ni kire pandai la jugak sbb nurul dok kelas 2A. nak dijadikan cete, tym nih nurul addicted sangat dengan permainan lompat getah. memang nurul terror dikalangan student2 lain. Tapi apakan daya..tenaga nurul untuk belajar telah nurul gunakan utk melompat. so, tym kelas nurul akan tidur umpama sang bidadari.(HAHA!)

nak dijadikan cete cikgu nurul buat kelas 2D.kelas ni untuk student yang tak reti belajar jawi n tak reti membaca. disebabkan nurul suka tidur. nurul dicampakan ke kelas itu. hanya nurul sorg dari kelas 2A tercampak ke kelas tuh..atas alasan..nurul suka tido dalam kelas.

darjah 2.[year:1997, location: SRK ST Agnes,Sabah]

tahun yang sama..nurul rasa memang tahun ni tahun paling malang untuk nurul. Sekali lagi cikgu campakkan nurul ke kelas 2C sebab nurul suka tidur..

Apakah!!!???bila flashback balik cikgu2 memang suka campak2 kan student yang suka tido??hish...

zaman persekolah jangan nak dihitung berapa banyak kali nurul tidur..sebab sekolah ada air-cond la sedap nurul tidur bak puteri..tapi cikgu sekolah nurul dah biasa dengan perangai nurul. mereka biasanya mengetuk kepala nurul yang penuh ilmu.hahaha!

18tahun [year:2007,location:SMAWAP]

untuk pengetahuan pembaca SMAWAP adalah tempat yang paling panas!!tempat nih terletak di CFS pj.. tanya lah semua bdk uia..memang diorg tak kan suke kelas SMAWAP nih..

back to the story. waktu kelas arab.arab?nurul tak suka. jadi nurul sangat letih nurul menongkat kepala dan tidor... den ustaz tegur.. "sis..awak buat solat tahjud ke yang awak boleh tertidur mcm nih?" nurul jawab" saya puasa ustaz..letih.."

nak dijadikan cerita nurul famous dikalagan kelas arab nurul sebab nurul tidur!!!haha..at least nurul tak kena campak ke kelas corot macam cikgu nurul buat!

pernah jugak tym drive nurul tertidur..dat tym i was on flu medicine..tapi nak wat cam ne..nurul gagahkan diri untuk drive... akhirnya nurul terlelap...kaki nurul memang sedap tekan pedal minyak smpai 150km...nasib baik nyawa tak melayang..!

so??salahkan tidur?

pendapat anda?
Post a Comment