Search This Blog

25 March, 2011

3G [Gadis Glamour Giler]



hari ni kami dah jadi mcm budak tak sedar nak dekat exam.
nurul buat surprise kat ecah,hawa n ena..

pagi2 nurul n keah g on bluetooth nak cari cake..ingat nk amik yg murah je..tapi mcm dah tak sedap so beli la yang mahal ( habis lah =.=)..tak pe!demi kawan!! (budget!)

nurul tak mo tulis panjang2 sbb nurul taw semua blogger suka menulis dr membaca (buat apa baca cerita aku kan??)..so nurul pon letak la gambar ni ha..tgk la yek!! :)

ps:kalau anda tak tahan dgn aksi gedik jangan tgk!

sempat lagi posing tym beli cake

cheeze choc! PS: nanti bday aku..aku nak jugak CAKE!

muka nurul happy ~ (i wonder why..ps:baca caption gambar atas) HAHA!

muka lagi hawa hepi dpt cake!
birthday girls!
nurul gedik!
aksi suap menyup pon berlaku ~
hawa mkn byk!
menyapu cream versi 1 menyapu cream versi 2 [ena budget comel kan? haha] sapu cream versi 3 mana aci!asl cream korg sikit?!
muka exited amik gambar outdoor!
sweet kan gambar nih??
cewah!
welcome to UIA.. mcm ala2 penyambut tetamu
nurul mmg dah lama nak makan budak ni!
hahahaha! semua org tak ready lagi!
creative kab photographer nih?huhu..
wacha!!! i love this pic!!
ini bkn photographer!
ini lah photographer yang agak bertauliah!
disebabkan nurul n nadia akan practical bln 5 nih.maka kami tak dapat mkn2 lagi...


bulan 9 kang kite wat balik reunion!

Post a Comment