Search This Blog

09 March, 2011

first sem at gombak


anda kenal sapa kami?? yea..kami lah gengster kampung sg pusu. HAHA! tak leh blah la pulak~

first sem di uia gombak! wah! so much memories la!!! kitorg jejak je kaki kat uia kitorg sokmo lah amik gambar nya...

lihatlah gambar diatas...semua org muka suci2 ala2 baby baru lahir..sekarang? adoiiiii! muke manusia peragai mcm s*t*n...

time ni nurul suka pinjam spec hawa...ala2 nak jadi budak nerd la...biasa la.baru masuk main campus..kena la low profile!hahaha!

meh nak habaq mai..kasut yg nurul pakai until now k!!!bertahan!!! tak yah nak beli kat Nose, Sembonia ke..haha..beli kat BUM dah boleh pakai sampai sem 5!amik ngko! hahaha..tapi kasut ni selalu kena critic la kan..pakai baju lawa2 tetiba kasut macam hampeh. samapi rumate nurul pon cakap "miza..beli la kasut baru..kesian aku tgk.." tapi pape pon..kang dah tua tak kan nurul nak pakai kasut gini lak..so...nurul nak teruskan perjuangan memakainya!

ala..tak nampak pulak gambar minachi kat belakang tuh..hahaha!tu la kawan baik saya:) hahaha! tapi nurul nak cete pasal jubah ni.. sekarang nurul tak berani nak pakai..taktaw napa..dah gemok?tidak...tapi rasa macam nak g kenduri lak!hahahahaha!

dah terserlah kejahatan kan?hahaha! nurul nak cakap..time tu memang sangat seronok! happy sbb macam2!hehehe!

apa kes nurul letak gambar sensor nih??hurm.. ni kat genting... pegi dgn nadia,abg akmal,kak as dgn sapa ntah..hahahaha! tapi before that nurul g coffee talk! n time tu la cinta pandang pertama...HAHA!!! tak ley blah!! baru junior ada hati kat senior la kan?hahaha! ok..dah..xleh cete lebey2..kang die marah..hahaha!

tapi..before nurul undur diri..meh nurul bagi satu lagi gambar yang korg akan gelak...







bersedialah!




first day kat cenfos PJ



tak nak gelak ke?


takpe..nurul tak kisah korg nak gelak or nagis.

hehehe:)

peace n out!

Post a Comment