Search This Blog

02 March, 2011

gua tempurung versi UIA

ahad lepas nurul conduct satu program Back To Nature: Gua Tempurung.. nurul jadi program manager ok?hahahaha! ni 1st time nurul hold that position. apa nurul nak semua perfect! tapi..ada juga kekurangan..sobs2..

kekurangannya:

1-ada sorg foreigner nih die kaki kecik sebelah. die jalan pon kena heret kaki sebelah. Nurul ingat die dah completely taw pasal program nih..rupanye die ingat program nih mcm education trip..jalan2 mcm kat klcc sbb mmg die pakai baju pon kemeja dgn seluar slack.huhu...

2-stop kat tapah sangat lama.. nak taw napa? pakcik bas tuh yang nak..geram tol..nurul cakap 30minit die nak 1jam.. kan dah lari masa.haih~

3-tak sempat nak solat maghrib.. nurul dah bagitaw pakcik bas soh stop kat rnr..dengan kerek...rnr semua yang kecik2..bg nurul stop kat rnr before nak sampai UIA pon boleh..ntah lah~

tapi pape pon...semua berpuas hati nurul rasa..hehehehe!

nanti nurul buat lagi program yea!!!!

bas yang membawa kami..

bas kami=)

tak sabar dah nak masuk..=)

nadia tersepit!

letak gak lah gmbar nih. kang terasa lak takde gambar diorg.haha!

exited gilo!!!

pintu masuk..



kuda laut

macam tangan kan?

yea!!dah keluar dari gua!!

kepenatan

hehehe=)

chun kan gambar nih??!
credit to Nadia..
Post a Comment