Search This Blog

28 March, 2011

saya seorang peramah!



salam to all my readers!!!! nurul dah lama tak meluahkan perasaan pe yang nurul ada. :) selalu post gambar2 je...hehehe!

baru2 nih nurul dapat gosip yang nurul tak sedap nak dgr. gosip yang mengatakan nurul ni playgirl. dah ada bf tapi melayan laki lain? WTH!!!

kang ada gak nurul FIRE!!!

first: nurul suka berkawan dgn semua org!!!! dari sekolah lagu nurul BANYAK kawan..tak kire laki or pompuan. tapi utk sekarang nurul rapat dgn Pijoi n Hazwan...itu pon bkn sbb nurul nak rapat dgn diorg. tapi kwn nurul yg rapat ngan diorg yea.

second: kalau tgk nurul suka komen2 kat fb berjela2 dgn sapa2..tak bermakna nurul playgirl. nurul LAYAN semua org.tak kira laki or pompuan. selagi boleh sekepala dgn nurul,selagi tuh nurul go on melayan kerenah.

dah la.tu je point nurul nak cakap.

bila kita nak menuduh seseorg tuh.cuba cerminkan diri sendiri.

adakah aku cukup bagus utk mengutuk org?

kalau tidak.usah la anda nak mengutuk n membawa cerita tak best...

yea..nurul taw..mana ada manusia suka tgk manusia lain bahagia..kan??

tapi..meh nurul nak ckp kat org yg suka bwk cete org nih

" kalau ko dok bawak2 cete aku.ko tak rasa ke aku akan jadi famous?"


bukan ke ko yang nak jd pompuan hot sekali??so...tak yah la nak kaburka mata manusia dgn cete2 nurul..nurul nak low profile lah..! tak de masa nak menepiskan gosip2 tak best nih.. kang jawab no komen org semua igt nurul artis lak? hahaha..( ok2..dah mula PERASAN)

waktu final dah nih..nurul nak mintak maap kat semua org...termasuk yang membaca ni yea... :)

peace n out!!!
Post a Comment