Search This Blog

16 April, 2011

ciri2 laki idaman?

setiap pompuan mesti ada list ciri2 yang diorg minat kan??


nurul nak laki mcm brad pitt ke,tom cruise ke, david beckham..kalau artis malaysia mcm remy ishak pon jadi tak mintak lebih pon...HAHAHA!

dah2..mengarut je statement atas tuh!ada hati nak laki2 yang handsome lagi macho??dah la diorg pon tak kenal nurul!HAHA!

tapi nurul still ada ciri2 nurul suka..uuweeiii!!!

Ketinggian


nurul tak suka laki pendek or sama level dgn nurul..jangan terasa ok..sbb nurul ada satu badan yang besaw..kang dapat laki pendek kang mcm nurul pulak yang jd laki...hahaha...

Kulit Gelap


nak story sikit. gambar atas tuh gambar abang nurul.die putih untuk kaum2 adam n nurul pulak gelap tym kecik2.. semua org suka compare kan kami dua beradik.. sampai nurul nagis2 kat mama sbb nurul ikot mcm abah..abah nurul gelap.. hik3..sian abah.. tapi dah besar sikit nih dah reti nak jaga kulit..pakai macam2 sampai la jd sekarang..so conclusion nya nurul bkn putih original! hahahaha! 

sebab tuh nurul tak suka laki putih!! nurul hanya pandang laki berkulit gelap atau nak specific lagi kulit mocha..(mcm nescafe lak!)

Matang

nak ke letak gambar untuk laki matang? hahaha..tak perlu lah.. nurul tak suka laki budak2...sbb nurul dah budak2 so nurul nak lelaki! bukan budak2! ada perbezaan yea...

Pandai cari duit

Sekarang nih mana boleh bini dok rumah dah sbb kos hidup memang dah tinggi! laki yang pandai cari duit memang diperlukan! tak kira kerja apa pon..asalkan beras kat rumah tak habis! :)

Kuat Iman


Iman adalah Mutira..bak kata kumpulan raihan.. hahaha..dunia sekarang dah macam nak hancus!!!! jadi..nurul memerlukan seorang ketua agama untuk tunjuk kan jalan yang lurus pada nurul n anak2 nurul... nurul nak keturunan nurul terus berada di jalan yang benar mengikut sunnah n alquran...



TADA! tu je list nurul..yang terakhir tuh sangat penting! takde yang list last nih teros CANCEL!!!




chop2...nurul ni budget sangat ke sampai nak buat list? 
suka hati la. blog nurul.. :)

Post a Comment