Search This Blog

16 April, 2011

special entry

hai readers!!!! lama tak update! sory la.baru abis exam!! (mcm famous lak aku)..haha!

entry ni khas untuk someone...aku taw die baca blog aku nih..

kalau ada yang still benci kat nurul..nurul mintak maaf dr hujung rambut sampai hujung kaki...

nurul taw nurul dah banyak kecewakan kau.tapi tolong la...jangan nak buat mcm2 kat family nurul.kalau kau tak puas hati dgn nurul.cari nurul kite talk face to face. family nurul tak terlibat dalam masalah kite.

kalau aku dah buat malu kat family kau. aku sanggup jumpa mak ayah kau balik. n jernihkan keadaan.

tariklah balik apa yang ada kat rumah aku nih. aku tak sampai hati dah sebab family aku kena tempias...


Post a Comment