Search This Blog

29 October, 2011

before and after

assalammualikum!!!

hari ni nurul post entry pakai laptop kawan nurul..

dok godek2 gambar tetiba ada satu gambar matrix card nurul time sekolah, foundation and kat gombak.. muka masa sekolah sangat2 la tak matang..haih...rindu la pulak zaman sekolah! time amik gambar utk matrix card sekolah ni gambar nurul je cerah..yang lain gelap.. sebab tym tengah amik gambar ada petir...nurul ingat lagi..

time kat  foundation nurul dapat card lambat...kat nilai amik gambar baru..xpe la..ada kad matrix ngan takde mcm sama je..bukan masuk library pon..

kat gombak ni muka nurul pucat sikit.. sebab baru lepas angkat barang...muka penat katakan..haha.. tapi muka tym ni dah nampak matang stapi kebudak2kan..hahaha..

dah..tu je..semua card ni akan sentiasa ada dalam purse nurul!


Post a Comment