Search This Blog

15 October, 2011

sejuta kali sayang

assalammualikum..

tahun ni nurul rasa sgt2 bertuah!!! nurul dapat 2 bijik kek! muahahhahaha...okey2...birthday nurul dah lepas..tapi tak pe la..dah org nak bg kan?? 

ni cake dr mama n abah.. (sila abaikan muka ku yang tembam)
last week ada lagi seorg jejaka dr kayangan bg ice cream cake chocolate...well..its my favorite!!!sapa tak suka ice cream n cake??aiy0o0o..tambah2 perisa chocolate! :)

ini cake dari applepie saya..

 malam tu jugak nurul g bilik kawan nurul utk habiskan..gilo ke hape nurul nak makan sorg??! hahahaha...nurul nak kongsi lemak dgn kawan2...sharing is caring!muahahahhaha!

lepas tuh...ada lagi kejutan...rupa nya die tak bagi nurul hadiah lagi...???urm...nurul lupa..hahahaha..ala..tak kisah sgt la hadiah..(eceh..ayat cover dowh!)

comel kan??siap ada riben..hahaha! 






















































    



nurul buka hadiah ni depan mama nurul..tetiba pulak mama nurul masok bilik..lupa nak kunci daaaaaa....nurul tak nak buka..tapi mama paksa!hahaha!

ni la hadiah dr dia!! sweet jugak..hurmmm...


nurul buka je hadiah ni mmg terkejut jugak! sebab ni la buku nurul nak...tapi tak pernah siapa taw benda ni..nurul rasa la..sbb nurul nak beli..tapi duit tak cukup..hehehe..tapi dah ada org bagi..nurul suka lalalalalala..(hati girang)

tym bulan pose die bg nurul bookmark...alololo..love u too!
so conclusion nya...die taw hobby nurul...nurul suka baca buku mcm nih...mama nurul cakap utk timba ilmu.. sebelum mata tak rabun lagi baca lah banyak2...tapi baca buku pelajaran lemah la pulak!:)

hehehe..so entry kali ni nurul buat khas utk die sahaja...lama tak cerita pasal die kan?



nota kaki kanan:tak sabar nak p kursus kawen dgn die n kawan2 nurul..mesti kecoh!!!
Post a Comment