Search This Blog

02 December, 2011

ngada vs gedik

ini motto kami!

assalammualikum...

sejak dah masuk uia sem ni nurul tak kuar dengan kawan2 sgt dah..kuar pon pegi makan aje.. haih~

agak sedih jugak la sebab ni merupakan last sem nurul dengan kawan2 nurul..tp diorg sokmo bz..diorg lepas ni practical kat tempat masing2...(sedih)

tapi nurul nak cakap thanks sgt2 kat wan nur asfira aminuddin sebab meluangkan masa selama 3jam dengan nurul...

suara fyra mmg sedap!


kitorg karoooookkkk! musim hujan ni bukan salah kami.. lepas kami karok hujan berhenti..so? sedap la yek suara kami?hahahaha!

ni la gambar2 sewel kami...




dalam banyak2 gambar..nurul paling suka gambar bawah ni... sangat sweet.. walaupun fyra di landa banyak kontroversi...die tetap kawan nurul..sorg suka menjerit sorg akan mendengar..itulah kami!
bye2 korg!!t nurul upload gambar sewel2 dgn webcam...

Post a Comment