Search This Blog

25 May, 2012

bba party!

assalammualaikum!

gambar baru dapat dari mr photographer...so..sebab tu lambat sangat nak cerita pasal party ni!:)

ni party utk bba committee yang hold position from 2011-2012..

alhamdulilah sepanjang tahun tu nurul managed buat two events yang agak besar utk council..(perasan~)

Back To Nature- 80 students turun ke gua tempurung utk activity yang extreeeeemmm! hahaha..tapi semua sangat2 puas hati dgn event ni..n nurul sangat2 kelam kabut sebab tetiba kena handle 80students..penaaaattt!

Jom Balik Kampung- waaaa..ini nurul paling rasa puas hati sbb nurul masuk tv3..HAHA! disebabkan kesuntukan budget..nurul just dpt bwk 40students ke Kedah..n sempat pulak nurul singgah jumpa tok nurul sat!:)

alhamdulilah..masa party malam tu berjalan dengan lancar coz tak hujan..and sempat main game jugak..hehe.. n nazmi ada la bekas president BBA suggest utk buat sharing moment...

memang nurul LUAHKAN semua yang nurul tak puas hati...hoho..n tym tu setiap orang ditanya oleh semua kawan2 kita..tak kira la soalan personal or tak..and mostly kwn2 tanya nurul pasal GIGI!


 ni barisan pelapis WANITA!:)

barisan lelaki plus Hariz yang takde dalam gambar..

hehe..nurul suka buli nadiaaa!

minah sengih or hantu gigi..:)
nurul akan rinduuuu semua orang ni!:)


Post a Comment