Search This Blog

29 May, 2012

bazir waktu

assalammualikum!
ada cete sewel nurul nak habak!
ini bukan pasal man sewel datang kl taw..hik3!

lepas tengah hari tadi nurul tido sampai pukul 5..bangun pun sebab mama nurul call nak datang UIA...
boleh nurul tengok handphone nurul dengan muka berkerut and pikir

"macam mana nak jawab call??nak tekan button mana satu?"

ya allah! samai macam tu sekali mamai nurul..

terus nurul amik wuduk..nampak sangat dah duduk kat alam mimpi terlampau lama..

nurul tido lama sangat sebab nak ganti beauty sleep nurul yang selama ni nurul duduk study nak exam..(alasan la tu!)

tetiba nampak satu gambar ni dari 9gag

well..to be honest...memang pun..manusia selalu cakap

"tak cukup masa sebab tu tak study!"

"ala..lepas ni aku study la!"

last2 tak study!hamik kau...haha..nurul pun sama la ni! duduk blogging je..study?
hik3..ok2..nurul study la lepas ni..insyallah~hehe

btw nurul nak ucap seribu terima kasih kepada fyra kerana banyak tolong nurul..and die la pendengar setia nurul..walaupun die kat ipoh..but come on la!! ni zaman IT! internet kan ada..hik3...



ps: lapar beef steak kat AU2...hurm..
Post a Comment