Search This Blog

29 May, 2012

stress!

assalammualikum!!

alhamdulilah nurul dah abis 4 paper..so tinggal lagi 2! 

nurul semalam baru check carrymark nurul..WTH!!! sangat rendah...sepanjang sem nurul tak pernah dpt mcm ni! macam mana ni!? nurul last sem ni! kang rosak la CGPA..adoi~ 

then suddenly kawan nurul call nurul..die nak bagi nurul hadiah sebab hari tu nurul ada tolong dia..actually nurul tak ar rapat pun.jumpa kat kuliyah hai bye aja..tapi tetiba nurul offer diri utk bayarkan fees university.. of course la bukan duit nurul! ingat nurul kaya?!hahaha...

memandangkan dia tgh internship kat petronas..jadi dia bagi nurul planner dr sana la..cantik okeh...walaupun dah tengah tahun ni biar la..nak jugak tukar planner!

ni la planner..siap ada keropok and chocolate...hahaha!serious sangat comel die bagi ni!haha!
 
ni pulak ice cream yang nurul kirim dari kawan nurul..tp die bagi sekali package dengan big apple!nyum2!:)

bila nurul stress nurul akan makan ice cream...sebab nurul boleh lupa kan masalah yang nurul dok pikir n nurul akan pikir masalah KEGEMUKAN! hahaha..

kalau anda stress apa anda buat??!
Post a Comment