Search This Blog

29 June, 2012

Gigi ku

assalammualaikum...

hantu GIGI pigi jumpa doctor GIGI untuk cuci GIGI..

hehe..nurul dgn GIGI memang dah serasi sangat2 dah! tapi sekarang ni nurul nak senyum sahaja..insyallah la menjadi atau tak..sebab mama kata nurul senyum terlampau besar sampai nampak gusi..tapi nak buat mcm mana.....??hurmmm...

last week nurul saja je nak jumpa doctor sebab nak cuci..lagi pun setiap org memang kena cuci 6 bulan sekali yea!jangan malas jumpa doctor..nanti GIGI dah rosak abis duit melayang utk satu GIGI sahaja..

nak dijadikan cerita...GIGI bongsu nurul masih dalam gusi..tp doctor dah nampak GIGI tu akan keluar..jadi doctor xray la GIGI nurul..






















nampak tak posisi GIGI bongsu nurul tak betul??adoi..kan dah kena toreh buang..haha..nurul ingat GIGI nurul terlebih banyak sebab nurul senyum nampak semua habis GIGI..tp doctor cakap GIGI nurul masih normal..cuma mulut nurul yang besar..tu sampai nampak gusi..kih3...

nurul agak terkejut bila doctor GIGI nurul boleh tanya..

you ada sinus ke??


nurul angguk sambil sengih aja..n tanya mana dia dapat taw? and dia cakap dalam xray pun dah taw..
owh..hidung ku dah jd mcm volemort ka??


owh!!!

TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!

ok..ini aja entry pasal GIGI..hehehe..tq sudi baca yea!:)

nota kaki kiri: tak sabar esok mau pigi taman negara!!yipiiiee! 
Post a Comment