Search This Blog

04 June, 2012

saya abis dah!

muka sememeh n eye bag menandakan nurul study siang malam atas katil!


assalammualikum!!!


semalam ada lah paper last nurul!

selama 5 tahun nurul belajar and semalam last exam nurul..

okey..exam sangat susah..nurul pening sangat2 sebab tak mkn tengah hari..padan muka..haha!

habis je exam nurul n kawan2 nurul bergambar kat area UIA..

hehe..agak malu sebab org banyak kan..tp bak kata nadia la..

"sapa kenal ko?hahaha!"

hampeh! tp time kat dlm exam hall sempat nurul bergossip dgn akak n abg yang jaga exam..

diorg kata ada budak laki usha nurul..hahaha..okey..

sangat malu..sebab laki tu usha sampai akak tu perasan!haha

ok lah..nurul nak hang out dgn sepupu nurul yang sewel..nanti nurul post gambar2 yang sewel n sengal!
Post a Comment