Search This Blog

05 June, 2012

sepupu saya sewel


 assalammualikum!!!

sabtu lepas nurul pigi kenduri kat bangi dgn sepupu nurul..agak kekok jugak sebab nurul jarang pigi kenduri tanpa pengawasan ibubapa...harap maklum..saya anak manja..maceh~ 

tapi yang lawak nye...kitorg siap pukul 8.30..hamik kau! hahaha! memandangkan kad mama lupa bawak dr rumah...nurul menggunakan sixth sense nurul utk menerjah ke bangi..muhahahaha!

sampai rumah kenduri pukul 11..awal sangat kan? so nurul pun lepak2 la dgn spupu nurul kat area bandar bangi..abis sampai kawasan kilang kami p ronda..hahaha..

yang best nye sepupu nurul sangat tension dgn nurul..sebab?? nurul malu nak p rumah kenduri tu..dah berapa kali masuk keluar masuk keluar kereta..hahaha..harap faham yea..ini kenduri kakak n adik bf nurul..agak nervous jumpa family die..haishhhh...

tapi pape pun nurul tak puas hati sebab tak dapat makan cendol kt rumah tuh! hish! rugi tol! dr tahun lepas nak makan...tapi tak dapat2 sebab takde sapa nak belikan...(asal kena mengharapkan org belikan?)

balik dari kenduri tu terus nurul buat aktiviti membaca nota sambil mata terpejam atas katil..haha..maklum la..ahad tu ada exam..hihi!


  alhamdulilah..nurul dah pun habis exam..

doakan nurul supaya exam nurul kali ni dapat maintain atau naikan pointer nurul... amin...

 
 
kena cari kerja la pulakkkkk!:

 
Post a Comment