Search This Blog

07 September, 2012

satu pagi 3 budak sengal di taman

asslammualikum!!

alhamdulilah nurul sekarang sudah mula meng "happy" diri bersama-sama kawan nurul..

nurul sangat tak sabar kawan2 UIA nurul nak masuk kelas semula..walaupun nurul tak bersama mereka lagi tapi nurul akan mendoakan mereka berjaya sehingga mendapat segulung ijazah!:)

hari rabu lepas nurul, tasha and eyka buat something yang dah lama kitorg tinggal kan..

kitorg PICNIC!!

owy yea...memang best!

 three are better than two!haha

 dah lama tak naik buaian..maafkan kami..:p

 tasha dengan pakai kain pun boleh lagi buai laju2..

eyka n nurul!:)

 dah lama tak menyakat si eyka!

 aksi hindustan di sebalik pohon buluh perindu!

si tasha ni kuat berleter!ha..ni buktinya..non-stop!

ini sangat sweettt!
Post a Comment