Search This Blog

09 October, 2012

convocation saya lah!




Assalammualaikum...

8 october 2012...

hari bersejarah untuk nurul..sebab birthday nadiaboolat and convo nurul!:)

alhamdulilah kerana 4 tahun belajar akhirnya nurul dapat mengengam segulung ijazah yang nurul impikan..

insyallah..nurul target before umur 27 nurul habis study MBA pulak..:) amin~

well..Gambar ini ajalah..yang lain semua ada kat photographer lagi..hihi..
photographer nurul tu adik retis youall...hahaha!-gossip-


walaupun nurul aja yang Grad dulu dari kawan-kawan nurul..nurul rasa happy jugak sebab dapat bergambar sakan dengan mereka!:)


kawan sejak matrix 2007.. insyallah hubungan kita until Jannah..amin:)


nurul tak pernah lagi dapat bunga banyak2!:) hehehe..
Thank you kepada yang memberi nurul hadiah2 ni.. 
sebagai tanda penghargaan meh nurul list!
-mama and abah-
-abang-
-qusyairi-
-nadia,hawa,ena,keah,ecah,yana-
-fatin athirah-
-jetfire-
-acap rosli-
-asilah-
-makcik za-


tada!happy tak kami??yes.kami memang sentiasa begini!:)
kepada photographer saya combi, thank you baring2 untuk nurul!

Post a Comment