Search This Blog

18 October, 2012

sekali seumur hidup

assalammualikum...


hidup ni memang susah untuk kita menyukai nya..

adakalanya kita akan

bahagia.

adakalanya kita akan

sedih.

waktu study dulu memang nurul dah tak nak belajar dah.

stress yang ntah pape..

banyak benda pending..

dengan peragai manusia..

lecturer yang bagi kerja yang mcm tak hingat kita ni amik subject banyak..

tapi

sekarang nurul sangat merindui zaman study!!


rindu dengan kawan terutamanya,

rindu dengan susana islamic environment (UIA),

rindu dengan group discussion yang bertukar kepada sesi bergambar bila dengan NADIA,

rindu dengan jogging petang2 sambil tengok org main hoki,

rindu dengan neslo ais kat econs cafe,

rindu air sejuk bila mandi utk kelas pagi,

rindu dengan berlari-lari dalam kebasahan hujan,

rindu dengan monyet yang suka curi roti,

er...semua nye nurul rindu lah!

kang sebut satu-satu habis tak buat kerja pulak..hihi..sempat hupdate blog time bos takde..

apa2 pun..

sila hargai masa-masa yang anda lalui..

kerana itu la kenagan anda bila anda dah tua nanti..

dah tamat kenangan nurul study,


1tahun 6bulan: Center of Foundation Study IIUM, PJ n Nilai.

3thn 6 bln: IIUM, Gombak.


Post a Comment