Search This Blog

16 November, 2012

Kisah Convo: fyra gediks chun

Assalammualikum!

Nurul dah lama tak post..Alasan? malas..Muhahaha..xla..sebab laptop Nurul tinggal dlm opis..tapi setelah opis kena pecah masuk..HARUS la bawak laptop seberat 5kilo tu balik..

Nurul akan post gambar convo Nurul aja okey! biar la dah berzaman Nurul dapat Ijazah..hehe..Nurul rasa seronok nak share gambar2 sewel..

so the first post Nurul akan kenal kan...


Kami sewaktu 1st Sem..:) 

Nurul kenal dia since Nilai. Time tu Nurul rasa click dah dengan minah ni sebab die punya mulut..YA ALLAH! hahaha.. cakap mcm nak sepuluh batu padahal duduk sebelah aja..hihi..okey.itu nama nya minah kepoh.

Dah masuk Gombok je Nurul ingat lagi dia baru lepas putus cinta..sama la dengan Nurul..hahaha..tapi Nurul terus move on..die punya putus cinta sampai tak boleh makan..hahaha! dengar lagu sedih je sokmo! tapi sekarang Fyra dah dapat bf ala-ala Tomok gitu..

Second year kitorang jadi roommate..time tu memang susah nak mendapat kata sepakat.semua ada perangai sendiri kan? die jenis kepala angin. Nurul jenis ribut kencang taufan..tapi kami banyak buat kerja2 sewel..haha..berwebcam tengah malam dgn makeup tebal, cari burger tengah2 malam, mandi n basuh kain sama2 sambil berkarok dlm toilet..hahaha! 
Alhamdulilah..kami jadi roomate utk 2thn.. kitorang terpaksa berpisah menjadi roommate sebab Nurul practical..sedih sangat time tu ok! :(

Tapi apa yang Nurul nampak from our friendship adalah kami akan protect each other! Banyak org suka bully Fyra nih..dan Nurul akan pertahankan lah dia..Salah atau Benar. itu biar Allah yang tentukan..Nurul hanya pertahankan kawan Nurul..






Lepas ni Fyra pun nak grad dah..dia for sure akan pindah ke Ipoh..adoi..sedih la pulak..lama tak jumpa minachi ni memang lagi banyak kerja gila kami akan buat! hahaha...

pape pun Fyra...Be Strong k sayang..lepas ni dah kerja. Biar Abang ko pulak sound budak2 yang mengata ko! muhahahaha!


Post a Comment