Search This Blog

03 December, 2012

netball aunty-aunty

assalammualikum!

1/12/12 masjid mukarammah sri damansara menganjurkan satu karnival sukan..
Nurul punya exited paksa mama Nurul utk letak kan nama Nurul utk netball player walaupun tak kenal player yang lain! (semangat disitu kita dah nampak dah yea)

Hari yang ditunggu2..mainlah Nurul dengan aunty-aunty yang dah berkarats (termasuk la Nurul)..
Team yang lain semua budak sekolah umur 14tahun..(terasa sangat tua lah!)

Tapi Nurul tanam azam..

Aku TAK NAK kalah dgn budak hingusan 
(wakil sekolah kut! suka hati Nurul panggil budak hingusan)





 sebelum


selepas (muka sememeh makin terserlah)


 budak ni dulu main defend.. akibat tak de pemain tengah..kena tukar bidang lah


 kasut sukan yang berharga RM60..quality memang hampeh takde..tapak sangat nipis sampai kaki Nurul melecur..terpaksa abang doctor dr Mesir ni datang merawat..

 yea-yea! dapat medal! *hati gumbira*

budak ni sangat happy dengan medal dia..:)

 kami kalah dengan johan dengan 2 mata... apa-apa pun Nurul sangat puas hati sebab kami dapat menjadi TEAM yg terbaik!:)
hadiah: medal n $$ kaching!



                     

Terima Kasih kepada penyokong-penyokong Nurul yang import mai dr:-
-miss eyka: belakang rumah a.k.a jiran
-along and bang chik: lembah bujang..eyh silap. lembah subang
- mama and aunty timah yang sorak pakai bhs utara..:p
Post a Comment