Search This Blog

30 August, 2013

Kawan baru saya si Gila

Salam semua!!

perh..berhabuk sawang Nurul punya blog..
*fuh..fuh..tiup habuk*

Sejak dah pindah tempat duduk sebelah bilik Bos, memang jarang Nurul nak update.
Yela.nanti kang bos ternampak nurul punya blog..malu laaa..:p

Nurul nak story mory. *gossip gossip*

Nurul ada kawan baru sekarang! hurm..kawan dengan mereka ni memang buat Nurul terlupa akan umur Nurul yg berusia..maklumlah..mereka semua masih students..

Ni ha..si sayang Nurul..Hada. Dulu katanya dia tak suka dengan Nurul sebab Nurul ni bising. *bukan bising but HAPPENING okey..*
sekarang ni dia masuk opis je ha..hamik ko. suara kitorg dua dah mengegarkan opis dah.HAHA

dia masih single..*saja nak point yang ni.hahaha!*

nak dijadikan cerita si Hada ni memang famous dikalangan Sri Damansara.
habis semua pelosok damansara kawan dia menjadi kawan Nurul jugak..

nampak dua jejaka diatas? ha..tu kawan baik si Hada. Dan kini menjadi kawan Nurul dah..
yang Nurul tak puas hati diorg bagi nama Nurul JAH! kebendaaaaa!?

haha..okey...dah la..

Nota kaki Kanan: Blog ini telah ditukar URL nye.
Post a Comment