Search This Blog

22 December, 2015

Saat ku bergelar isteri



Assalamualaikum...

Nurul masih tak sangka yang Nurul sudah bergelar seorang isteri. Baru tiga bulan Nurul Kahwin. Memang Nurul rasa macam tak puas nak enjoy.. hahahaha..

Alhamdulilah, Suami jenis tak cerewet. Dia cukup matang untuk faham keadaan Nurul yang suka pergi ke sana ke sini. Nurul weekend banyak untuk marathon. Tapi lepas kahwin Nurul hanya daftar sebulan sekali marathon. Kalau dulu, Nurul daftar satu bulan maximum empat la.. kiki..

Ala..membebel pula Nurul ni.. jom la layan Gambar Nikah! kiki...

Handphone pink yang telah rosak selepas Nikah..macam tau tau je kan nak pau suami. hahaha
Lukisan tangan telah dilukis oleh akak Zerra 


Ini lah ragam groomsman and bridesmaid Nurul. Diorg ni memang orang kuat Nurul. Tolong untuk kenduri pun diorg tolong juga.. menitis air mata tengok diorg tolong Nurul (poyo tak ayat?)





Nurul gemuruh sangat. Tu yang Nurul pinjam anak orang nak pegang. hahaha

Siapa tak nagis waktu Nikah memang jiwa kentall....Nurul nagis keluar hingus lagi. hahaha

Eceh..Suami Nurul!!!



Gambar Nurul yang awesome ni dari CST Production. 
Post a Comment